Voorbuild

Prijs is inclusief verzending – Eigen ontwerp – FSC®-gecertificeerd – Hoge kwaliteit

Smoelenboek

Eric & Eric | Directie

Eric Sommerdijk (links) en Eric van de Pas kennen elkaar al meer dan 20 jaar. De een heeft creativiteit, de ander is financieel onderlegd. Zo vullen ze elkaar goed aan en ontstaan de ideeën vanzelf. 

Luc | Productontwerper

Heb je een Voorbuild-product gekocht? Grote kans dat het uit het brein van Luc komt. Als ontwerper zorgt hij niet alleen voor unieke producten, maar ook voor stevige constructies waar geen schroef aan te pas komt.

Wilrieke | CNC Frezer

De bestuurder van onze CNC freesmachine is Wilrieke. Zij is verantwoordelijk voor de productie van onze bouwpakketten en zorgt ervoor dat alle onderdelen tot op de 10e millimeter precies worden gemaakt.

Mike | Werkplaats

Dankzij Mike wordt jouw bouwpakket geleverd inclusief schuurpapier en handleiding, en ontbreken er geen onderdelen. Daarnaast kan hij ook helpen met frezen en voelt hij zich in de werkplaats ook op zijn gemak! 

Nikki | Grafische vormgeving

Van afbeeldingen op Instagram tot uitlijningen op de webshop: Nikki zorgt ervoor dat we online netjes voor de dag komen. Geen Adobe-programma kent voor haar geheimen, ze weet er altijd weer iets moois van te maken.

Willemijn | Communicatie

Heb je ooit contact opgenomen met ons? Grote kans dat je Willemijn hebt gesproken. Naast het beantwoorden van vragen, zorgt ze ook voor content op social media, de webshop en bijvoorbeeld deze tekst. Aangenaam!

Recente blogs

Add to cart