Voorbuild

Prijs is inclusief verzending – Eigen ontwerp – FSC®-gecertificeerd – Hoge kwaliteit

Over Voorbuild

Bij Voorbuild vind je alledaagse objecten – met een twist. We streven voortdurend naar originaliteit en kwalitatief hoogstaande producten die altijd van pas kunnen komen. Onze producten zijn afkomstig uit eigen ontwerpkoker: alleen onvervalste eigen ontwerpen en concepten worden voorzien van ons brandmerk.

Een statafel met een koelbak in het tafelblad zodat je drankjes koel blijven, vogelhuizen die je aan elkaar kunt bevestigen en een balkonbar waarvandaan niets naar beneden kan vallen. Onze producten zijn goed doordacht, praktisch en origineel.

Zelf bouwen
Al onze producten worden als bouwpakket geleverd, inclusief een handleiding waarop duidelijk staat weergegeven hoe je de onderdelen in elkaar kunt zetten. Sommige producten hebben voor extra stevigheid houtlijm nodig, of moeten met schroeven in elkaar worden gezet. Dit wordt dan meegeleverd met het bouwpakket. De meerderheid van de Voorbuild-producten hoef je echter alleen maar in elkaar te schuiven naar het voorbuild van de bijgeleverde bouwtekening. 

Berkenhout
Onze eerste Voorbuild-lijn hebben we geheel uit berken multiplex gemaakt. Het fijne aan berkenhout is dat het zeer uniform qua kleur en structuur is. Hierdoor blijft de uitstraling van onze producten vrijwel identiek, ook al produceren we het in grote aantallen. 

Het berkenhout wat wij voor productie gebruiken is FSC-gecertificeerd. Dat betekent dat het hout uit duurzaam bosbeheer komt. Daarbij zijn natuurbelangen, sociale aspecten en economische belangen met elkaar in balans. In de bossen waar deze berkenbomen groeien is de oogst van bomen minder dan de bijgroei, worden de rechten van de lokale bevolking gerespecteerd, wordt er gewerkt onder goede arbeidsomstandigheden en wordt de lokale economie gesteund. 

Showroom 
Momenteel kan je onze producten bezichtigen bij Houthandel & Frezerij Van Nyhout (Binderskampweg 28, 6545CB Nijmegen). Hier staan alle objecten uitgestald. Ons assortiment bestaat momenteel uit 9 producten, maar we zijn druk bezig met de ontwikkeling van nog meer bouwpakketten. Wij zijn constant bezig met het creëren van nieuwe alledaagse objecten met een twist, dus houd ons in de gaten!

Contact

Heb je vragen over onze producten, of wil je om een andere reden met ons in contact komen? We horen graag van je! Je kunt ons bereiken per mail (info@voorbuild.nl), Facebook, Instagram of telefonisch via 024 782 0560.

Verzending

Alle prijzen zijn inclusief verzending. We sturen het product dus in principe gewoon naar je toe. Mocht je liever eerst willen langskomen om de bouwpakketten te zien, dan kan dat ook! Ons adres is Binderskampweg 28, 6545CB Nijmegen.

FSC®-keurmerk

Wij werken uitsluitend met FSC®-gecertificeerd berkenhout. Dit hout komt uit beheerde boskap. Dat betekent dat er in het hele proces rekening is gehouden met het behoud van de ecologische functie van het bos, met de rechten van de betrokken arbeiders, met de inheemse bevolking van het bos, en met de rendabiliteit van de houtwinning.

Add to cart