Voorbuild

Productinformatie

De producten van Voorbuild zijn momenteel te koop via onze webshop. Je kunt de producten ook komen bezichtigen in onze showroom. Het adres is Binderskampweg 28, 6545CB Nijmegen.

Je kunt alle Voorbuild-producten bezichtigen in onze showroom op de Binderskampweg 28 in Nijmegen. We zijn doordeweeks open van 8 - 17 uur en op zaterdag van 8 - 12 uur.

De producten van Voorbuild worden aangeleverd als bouwpakket. Het pakket komt inclusief een bouwtekening, zodat je de verschillende onderdelen zelf gemakkelijk in elkaar zet. Bij de grotere producten (Bierkoeltafel en Balkonbar bijvoorbeeld) heb je lijm en schroeven nodig. Ook deze worden met het bouwpakket geleverd.

Elk bouwpakket wordt geleverd met een bouwtekening waarin stap voor stap staat afgebeeld hoe je het bouwpakket in elkaar zet. Zolang je deze stappen nauwkeurig volgt, zijn zowel de kleine bouwpakketten met 3 onderdelen als de grotere met tientallen onderdelen goed in elkaar te zetten.

Betaling/leveren

Je kunt op 3 verschillende manieren betalen:
1. iDEAL
Je kunt via onze webshop gemakkelijk en veilig met iDEAL betalen. 
2. Overschrijven
Een andere optie is dat je online je bestelling plaatst en vervolgens het bedrag naar ons overmaakt.
3. Contant
Bij het ophalen van het meubelstuk kan je ook contant of met pin betalen.

Ja, wij kunnen jouw bestelling laten bezorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Heb je een Voorbuild-product gekocht, maar heb je je toch bedacht? Binnen 14 dagen mag je je bestelling terugsturen, je krijgt het geld dan teruggestort. 

Add to cart