Voorbuild

Prijs is inclusief verzending – Eigen ontwerp – FSC®-gecertificeerd – Hoge kwaliteit

Maak kennis met... de Koeltafel

In ons blog vertellen we je graag wat meer over onze producten. Bijvoorbeeld de Koeltafel. Wat begon als een jongensdroom, is nu realiteit. We praten je even bij.

Stel je voor dat je – als het straks weer kan – op een huis-/tuinfeestje aan een normale statafel staat met wat vrienden. Jullie kletsen, maken grappen, en luisteren op de achtergrond naar fijne muziek. Om de zoveel tijd loopt een van jullie richting de koelkast om nieuwe drankjes te halen. Drankjes die, als je ze te lang in je hand houdt warm worden. Drankjes die je per ongeluk om kunt stoten.

En stel je dan nu voor dat je met diezelfde vrienden op dat gezellige feestje staat, maar nu aan de Koeltafel. In het midden van het tafelblad zit een koelbak gevuld met ijsklontjes. Jullie drankjes staan hierin, veilig tegen de warmte en veilig tegen het omstoten dankzij het rek wat de flesjes omheint. Gegarandeerd koele drankjes, hoe mooi is dat?

We hebben de Koeltafel in 2 verschillende varianten gemaakt:

Beide varianten zijn 72 centimeter breed, 72 centimeter diep en 110 centimeter hoog.  Het verschil zit hem in het uiterlijk. De een is rond, de ander vierkant. Er passen verder evenveel flesjes in, beiden hebben een voetensteun rondom de tafel, en beiden zet je zelf gemakkelijk in elkaar.

Showroom
Weet je niet zeker welke variant het beste bij jou past? Kom langs en bekijk ze zelf. Je vindt Voorbuild-producten bij Houthandel & Frezerij Van Nyhout. Binderskampweg 28, 6545CB Nijmegen. Voorbuild-verkoper worden? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Koeltafel I

Koeltafel II

Meest recente berichten

Add to cart