Voorbuild

Prijs is inclusief verzending – Eigen ontwerp – FSC®-gecertificeerd – Hoge kwaliteit

3 x een standaard voor jouw apparaat

In tijden van thuiswerken, Netflix’en en Tiktok-filmpjes opnemen is het fijner dan ooit om een goed standaard te hebben voor jouw device. Of dit nou een laptop, een tablet of een telefoon is, bij Voorbuild ben je aan het juiste adres hiervoor. Graag introduceren wij de verschillende standaards die wij hebben ontwikkeld zodat jij thuis aan de slag kunt. 

1. Standaard
De Standaard is speciaal ontwikkeld voor laptops. Ideaal als je jouw laptop als tweede scherm gebruikt naast een groter computerscherm. Dan wil je namelijk wel dat beide schermen op ongeveer dezelfde hoogte komen, en dat kan met de Standaard. Het is super makkelijk om in en uit elkaar te zetten dus je kunt hem ook gemakkelijk weer opbergen.

2. Padstaander
Of je nou een serie wilt kijken in bed, een recept wilt opzoeken tijdens het koken of een online vergadering bijwoont: de Padstaander zorgt ervoor dat jouw tablet een stevige ondergrond heeft en goed zichtbaar is vanaf meerdere posities. Je kunt hem op allebei de zijkanten zetten: rechter op of schuin naar achteren geleund. 

3. Foonstaander
Ook je mobiele telefoon kan een stevig standaard gebruiken voor tijdens het videobellen. De Foonstaander I en II zijn hier beiden geschikt voor, het enige verschil zit hem in het ontwerp. De een is wat robuuster dan de ander. Er is genoeg ruimte voor een oplader (videobellen slurpt immers batterij), en je zet het zelf gemakkelijk in elkaar. 

Meest recente berichten

Add to cart